?>

Velkomst Pakker-stud

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

VelkomstPakken til dig som studerer ved de videregående uddannelser!

Som ny studerende på de videregående uddannelser starter du på et nyt kapitel i dit liv og mange ting ændrer sig.

Nye omgivelser, nye studiekammerater og for mange også en ny by og bopæl.

Alle disse forandringer kommer på én gang og medfører naturligvis, at du konstant skal forholde dig til en række uvante situationer og samtidig tage stilling til alt det praktiske der skal få hverdagen til at fungere.

StudieStartsPakken er ment som en hjælpende hånd i din nye tilværelse og indeholder information om dit liv som studerende ved de videregående uddannelser. Udover informationer om studiet og din studie by, giver den dig også en række gode tilbud til en tilværelse på SU, samt en række prøver på produkter der kan gøre de daglige gøremål lidt lettere.

Alt sammen modtager du i en lækker, praktisk taske der er udført så du efterfølgende kan anvende den til din bærbare, ringbind og studiebøger eller som en solid taske der kan klare de daglige indkøb.

Tasken er designet af studerende til studerende og forsynet med en god og kraftig rem der både kan bæres over skulderen og samtidig hænge på cykelstyret uden, at komme i konflikt med hjulet.

StudieStartsPakken finder du på dit uddannelsessted, ved arrangementer og i udvalgte boghandler på uddannelsesstederne.

Nedenfor finder du en liste over nogle af de steder hvor du altid kan afhente din StudieStartsPakke, ellers er du til enhver tid velkommen til, at kontakte os på sale@apuss.dk så hjælper vi dig gerne med, at få et eksemplar.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]