?>

Service

 


 

Service Support er den ekstra hånd du står og mangler – lige præcis når du har brug for den.

A&P University Solutions er din professionelle partner og ekstra hånd når der er allermest travlt og alle dine andre medarbejdere er optaget af det de er bedre til.

En messe kan medføre mange udfordringer udover det grundlæggende planlægningsarbejde.

Efter en god planlægning skal alle detaljer udføres og mange samarbejdspartnere inddrages.

Kostbare medarbejder ressourcer skal disponeres, der skal arrangeres transport, hotelophold, fragt af materialer og messeudstyr, opsætning og nedtagning. Sommetider fungerer et set-up ikke som ventet og så skal der teknisk assistance til.

Når messen løber af stablen er der ofte brug for service og leverancer til standen så personalet kan fokusere på det egentlige formål som er, at koncentrere sig om, at servicere de besøgende på standen.

Vores filosofi er, at jo mindre led der befinder sig i denne kæde, jo mindre er chancen for misforståelser og fejltagelser.

Samtidig er der god økonomi i, at samle og koordinere mange af disse udfordringer som stort set er generelle for alle udstillere.

Vi har derfor udviklet en række service funktioner som du med stor fordel kan benytte enkeltvis, delvist eller samlet.

Alle sammen med det ene formål, at gøre din deltagelse på messerne så enkel, overskuelig, effektiv og let som overhovedet muligt, samtidig med, at du sparer udgifter og kan anvende dine medarbejdere til det som de egentligt skal. 

Om dine behov er store eller små vil der altid være idé i, at have en god samarbejdspartner der kan supplere disse effektivt, præcist og professionelt. 

På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

 


Kontakt