?>

Messer

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Skal du deltage på en af vore messer eller afholde din egen.

A&P University Solutions er din professionelle partner uanset hvilket udstillings projekt eller arrangement du har planer om, at udføre.

Siden 2003 hvor A&P udviklede sit første messekoncept har vi afholdt messer over det meste af Danmark hvor vi, enten som operatør for en ekstern partner, som aktiv partner eller som solo arrangør har varetaget hele messens afholdelse og drift.

Vore kompetencer spænder vidt hvad enten det drejer som et én dags arrangement med få udstillere, eller en messe der forløber over flere dage på flere forskellige lokationer, med mange større udstillere.

Skal du deltage på en af vore messer eller en messe hvor vi er operatør eller partner, står vi klar med kundeservice, vejledning og eventuel ekstra support i det omfang du måtte have brug for. 

Har du planer om, at afholde din egen messe eller blot et internt arrangement hvor du gerne vil invitere relevante samarbejdspartnere, står vi til rådighed med rådgivning, planlægning, økonomiberegning, grafik, udstyr og projektets fulde eksekvering fra start til slut.

Deltager du i året løb i forskellige messer og arrangementer af forskellig karakter og størrelse spredt ud over hele organisationen og over et større geografisk område, er vi din logistiske partner der kan reducere dine personale og materiel omkostninger effektiv, således du kan anvende disse ressourcer andet steds.

Om dine behov er store eller små vil der altid være idé i, at have en god samarbejdspartner der kan supplere disse effektivt, præcist og professionelt. 

På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]