?>

Velkomst Pakker

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

VelkomstPakker StudieStart.

Velkomstpakken er det materiale som den nye studerende modtager ved ankomsten til sit nye studiested.

Velkomstpakkerne er forskellige fra sted til sted, alt efter hvad det enkelte uddannelsessted ønsker de studerende skal modtage ved studiestart.

Tidligere har uddannelsesstederne pakket deres materiale i C4 kuverter som efterfølgende blev afløst af små plastposer. Ingen af disse var velegnet som en præsentabel og holdbar emballage til velkomstmaterialet, der som konsekvens her af blev efterladt rundt omkring.

I 2015 udarbejdede A&P en holdbar og miljøvenlig løsning til uddannelsesstederne. En kraftig taske i 100% økologisk bomuld fremstillet uden brug af blegemidler og andre kemiske produkter, designet af studerende til studerende. Tasken skulle ud over, at bringe velkomstmaterialet sikkert hjem, ligeledes kunne anvende efterfølgende til bærbar pc, ringbind og gerne være kraftig nok til også, at hjemtage dagens indkøb.

Resultatet blev en taske tilpasset disse formål. Med en rem lang nok til, at tasken kunne bæres på skulderen og kort nok til, at den kunne hænges på cykelstyret uden konflikt med forhjulet.

Denne professionelle specialtilpassede Goodie-Bag for studerende blev varmt modtaget og ses dagligt i studiemiljøet og i gadebilledet hvor dens påtrykte budskaber stadig eksponeres.

På tasken er der mulighed for tryk på sider, ender og rem alt efter hvor stort man ønsker trykket, flyers, andet brochuremateriale og produktprøver kan indlægges i tasken.

Tasken pakkes og distribueres direkte til de nye studerende som modtager den under deres introduktion på uddannelsesstedet.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]