?>

Equipments

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Equipment Support er det udstyr du står og mangler – lige præcis når du har brug for det.

A&P University Solutions er din professionelle partner og leverandør når du mangler udstyret der skal få din messe til, at gå op i en højere enhed.

Det rette udstyr på rette sted, på det rette tidspunkt, til den rette pris, så er man kommet langt.

Måske har du allerede en del udstyr som kan anvendes, eller måske dele af det, så du mangler at supplere op, eller måske har du i kortere perioder brug for ekstra udstyr, fordi du i den periode deltager på flere arrangementer i samme tidsrum.

Vi kan supplere det meste af dit eksisterende udstyr i nøjagtig samme kvalitet og mærke, eller kombinere det med andet udstyr der giver dig en komplet samlet løsning til din stand.

Står du helt på bar bund og skal begynde, at opbygge materiel og udstyr til din stand, fordi du ikke tidligere har haft din helt egen stand, har vi fleksible systemer til meget fornuftige priser, således du over tid kan oparbejde et præsentabelt set-up.

Om du vil købe eller leje dit udsyr, selv transportere det og sætte det op, eller leje det og lade os transportere, sætte op og opbevare det for dig, er helt din egen beslutning. Du kan også kombinere ovenstående muligheder på kryds og tværs, alt efter hvilke behov og udfordringer du måtte have.

Vi lagerfører det mest grundlæggende og påkrævede udstyr som du med stor fordel kan købe eller leje enkeltvis, delvist eller samlet.

Herudover kan vi supplere dig med printede og trykte produkter af meget høj kvalitet, samt specialløsninger skræddersyet til netop dit behov og dit design.

Om dine behov er store eller små vil der altid være idé i, at have en god samarbejdspartner der kan supplere disse effektivt, præcist og professionelt.

På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]