?>

Samarbejspartnere

A&P´s Samarbejdspartnere.

A&P University Solutions partnere på udstiller siden omfatter en bred vifte af landets professionelle udbydere af forskelligt artede ydelser og produkter, samt mindre og nystartede foretagender som er på vej mod vækst.

Fællesnævneren for samtlige af disse samarbejdspartnere er, at de alle har ydelser eller produkter af interesse for studerende, enten det drejer som om studerende som lige er startet på deres studie, eller studerende der er godt i gang hermed. Samarbejdsparternes ydelser og produkter kan således være en stor hjælp gennem en økonomisk trængt studietid på SU og besøger man en StudieMesse er der altid råd og vejledning fra offentlige udstillere og gode tilbud fra andre institutioner og private aktører.

Flere af vore samarbejdspartnere har også den rette løsning for dem der har endt sin uddannelse og skal skifte fra studieliv til et almindeligt arbejdende liv. 

Dette koncept kalder vi postgraduat messe og det henvender sig til de færdige kandidater som for alvor skal i gang med deres karriere. Der skal flyttes, måske stifte familie og hjem, købes og indrettes bolig, måske bil, tegnes forsikringer, skifte garderobe, ændres medlemskaber i fagforbund og A kasser og alle de andre forandringer der følger med en ny begyndelse.

A&P University Solutions partnere på leverandør siden omfatter ligeledes en bred vifte af landets professionelle aktører på hver deres specialiserede felt.

Samtidig samarbejder vi også gerne med interne og lokale leverandører som kan efterleve vore fastsatte standarder for hvad vi vil sende videre til vore kunder.

Vore specialiserede aktiviteter medfører, at ikke alt indkøb kan lægges indenfor landets grænser. 

Vi anvender derfor også en række udenlandske virksomheder som vi besøger op til flere gange årligt, dels for at sikre vore kvalitetskrav og dels for at sikre, at såvel lovmæssige samt etiske krav lever op til gældende normer vor høje standard.

Skal du være fremtidig leverandør til A&P University Solutions skal du kontakte vores administration for yderligere oplysninger.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]