?>

Om os

Vi er A&P.

A&P University Solutions er din professionelle partner og er sammensat af veluddannet personale indenfor akademiske og håndværksmæssige fagområder.

Flere af vore medarbejdere er både håndværksmæssigt og akademisk uddannet.

Trods stabens størrelse er den geografiske spredning stor og vore medarbejdere stammer fra steder som Italien, Sri Lanka, Mexico og naturligvis Danmark, flere af dem med international erfaring fra tidligere beskæftigelse rundt om i verden.

Denne sammensætning påvirker vort daglige arbejde og medfører en bredere forståelse og respekt for andre kulturer og vores tilgang til samarbejde og samhandel på tværs af alle skel.

Samtidig er den kontinuerlig med til, at forny vores synsfelt og hjælper os til, at forstå anderledes opgaver i det rette perspektiv.

Udover vores faste stab af medarbejdere kontraherer vi med søsterselskaber og højt kvalificerede underleverandører, primært danske, men også aktører på det globale marked.

Alle sammen de bedste indenfor deres respektive branche.

Det er vores overbevisning denne sammensætning er den rigtige struktur i vore bestræbelser på, at udfylde vores rolle som en kompetent og troværdig samarbejdspartner.

Tilsat en klar kurs mod, at yde vore kunder og samarbejdspartnere den bedste løsning og service, mod opfyldelsen af deres ønsker og behov.

Vi er teamet, der når vi står op om morgenen, ved hvor vi skal hen, hvorfor vi skal det og vi glæder os til det.

På den måde kan vi også medvirke til, at gøre din fremtid lettere, lysere og bedre!

 

“It´s the organization, too safe, too afraid of losing,

that never will learn and earn.”

Tom A.Poulsen – A&T Asian meeting, Bangkok October 2014.

På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

Kontakt