?>

Totalløsninger


En totalløsning skræddersyet specielt til dit behov kalder vi – Total Fair Solution.

A&P University Solutions er din professionelle partner og leverandør når du kun ønsker, at deltage i de overordnede beslutninger vedrørende din egen messe eller arrangement.

I 2013 udviklede vi Total Fair Solutions konceptet som et fleksibelt koncept der tager sig af alt hvad en messe eller et arrangement indebærer af planlægning, budgettering, markedsføring og effektuering.

Total Fair Solutions konceptet udføres efter parolen ”En Lille Udstilling – Eller En Stor Messe” hvilket, er beskrivende for konceptet der fleksibelt kan tilpasses såvel små som store forløb.

Det grundlæggende er, at du selv sætter rammen for og omfanget af forløbets størrelse, vælger aktivitetsniveau, set-up og økonomi.

Mange går med tanker om, at afholde et arrangement for kunder, leverandører eller andre samarbejdspartnere, men mangler medarbejder ressourcer og ikke mindst tid til, at stable projektet på benene.

Her kan vi træde til og tilføre den knowhow og ekstra ressourcer der er nødvendige i præcis det omgang og den tid der er påkrævet for, at få projektet afvikles succesfuldt. Enten som total leverandør eller som delvis leverandør og koordinator mellem implicerede interne og eksterne partnere.

Udover facilliterings fasen træder vi også til med servicefunktioner og udstyr så du har opgaverne samlet ét sted, hvilket sparer både tid og penge samt begrænser koordineringsfejl.

Om dine behov er store eller små vil der altid være idé i, at have en god samarbejdspartner der kan supplere disse effektivt, præcist og professionelt.

På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

 

Kontakt