?>

Publikationer

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

 

Annoncering i eksisterende publikationer eller annoncer til dine egne udgivelser.

A&P University Solutions er din professionelle partner når det gælder annoncering i eksisterende publikationer eller salg af annoncer til andre publiceringer.

I mere end 10 år har vi været salgsansvarlig for annoncer til forskelligt artede aviser, magasiner, medlemsblade, håndbøger, jubilæumsskrifter og specialudgivelser.

Vi indgår i samarbejdet som ansvarlig operatør for annoncestrategi, budgettering, salg, ordrebehandling, annonce modtagelse, håndtering samt fakturering og afregning.

Eller blot varetager vi promovering og salg af enkelt annoncer eller annoncepakker til specifikke arrangementer og publikationer.

Planlægger du, at udføre en samlet kampagne hvor du enten skal annoncere i nogle af de publikationer vi er annonceansvarlige for, i andre udgivelser, eller i begge disse kategorier, er vi i stand til, at udarbejde et komplet samlet prospekt og annoncebudget med nøjagtige indrykningsdatoer, oplagstal og læsertal.

Vil du producere din helt egen udgivelse, står vi klar med rådgivning, analyser, segmentering, annonce disponering og i sidste ende salgsarbejdet der skal bidrage til, at din produktion bliver økonomisk sammenhængende.

Vi står altid klar til, at servicere dig og dine annonceringsbehov og du vil altid få oplyst en pris eller et honorar der holder processen i gennem. Alt afhængig af opgavens art, udfører vi den efter forudgående aftale om fast honorar eller provisionsbaseret honorar.

Om dine behov er store eller små vil der altid være idé i, at have en god samarbejdspartner der kan supplere disse effektivt, præcist og professionelt. På denne hjemmeside kan du overordnet orientere dig om et udpluk af hvad A&P tilbyder og efterfølgende kontakte os for en nærmere løsning af dine specifikke behov.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]