?>

StudieKalenderen Hele DK-stud

Gratis StudieKalender til dig som studerer ved de videregående uddannelser!

Få brikkerne i et aktivt liv som studerende til, at falde på plads med en nem og overskuelig planlægning i StudieKalenderen til de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark.

Siden 2009 har vi i samarbejde med en lang række virksomheder, organisationer, offentlige kontorer og uddannelsessteder udgivet en StudieKalender i høj kvalitet der hjælper dig til, at planlægge et travlt liv med studier, studiejob, fritidsaktiviteter og privatliv.

Siden den første udgivelse har rigtig mange studerende taget kalenderen til sig som deres daglige planlægningsværktøj og hvert år stiger antallet af begejstrede brugere.

StudieKalenderen er en god gammeldags planlægningskalender der hele tiden giver dig overblik over alle dine aktiviteter, samtidig med, at den indeholder generelle informationer om dit uddannelsessted, kommende aktiviteter, såvel på studiet som i fritiden.

I StudieKalenderen kan du også finde attraktive tilbud der er tilpasset dig og din økonomi som studerende.

Når studieåret er ved, at være omme kan du nemt overføre dine allerede planlagte aktiviteter for næste år til endnu en ny version af StudieKalenderen som udkommer hvert år i august måned.

Du kan afhente din egen gratis StudieKalender på de fleste videregående uddannelser i Danmark hvor de uddeles gennem uddannelsesstederne, studieorganisationer, boghandler på uddannelsesstederne, biblioteker, offentlige kontorer og særlige velkomst pakker.

Nedenfor finder du en liste over nogle af de steder hvor du altid kan afhente din næste kalender, ellers er du til enhver tid velkommen til, at kontakte os på sale@apuss.dk så hjælper vi dig gerne med, at få et eksemplar.

 

Følg os på facebook og se hvor du kan hente din gratis StudieKalender