?>

MagasinetDelfinen(Aarhus1)

Zoom

Studie Magasinet Delfinen – Aarhus Universitet

Gennem mere end 25 år er det lykkedes de studerende på Aarhus Universitet, at opbygge et seriøst og respekteret studiemagasin, der ud over den høje kvalitet i dets redaktionelle indhold, ligeledes produceres i samme høje kvalitet.

Med sine otte udgivelser om året formår magasinet, at følge med i tendenserne blandt de unge studerende og beskrive hvad der rør sig netop nu på og omkring universitetet.

”Magasinet af studerende for studerende” er og har altid været den bærende kraft og værdi for magasinet, hvilket tiltrækker skribenter fra alle studieretninger og fagområder. Dette medfører, at alt hvad livet byder en studerende bliver reporteret og beskrevet.

Denne alsidighed er sammensætningen som gør, at en hvilken som helst læser altid vil finde stof i magasinet der berører læserens interesseområder.

Oplaget er 5.500 eksemplarer pr. udgivelse, dog udgives august/september nummeret i 10.000 eksemplarer så alle nye optagne universitets studerende også kan få et eksemplar.

Magasinets kvalitet sikrer høj eksponering af dine annoncer når de befinder sig blandt velskrevne og veltilrettelagte artikler.

Lad os give dig et godt tilbud på en solid kampagne overfor de studerende, vi tror på, at eksponering over tid giver den genkendelses effekt dine ydelser eller produkter har brug for.

Magasinet Delfinen Brochure 2016 (pdf)